ACID HIALURONIC

Acidul hialuronic(HA) este o componenta existenta in mod natural in tesutul conjunctiv din organimul uman, inclusiv la nivelul dermului . Este o componenta importanta a pielii elastice si suple cu aspect tineresc.

HA hidrateaza pielea si mucoasele prin pastrarea apei, creand astfel volum si asigurand un aspect moale si plin al fetei, de asemenea acidul hialuronic actioneaza ca o perna care reduce deteriorarea pielii.

Acidul hialuronic este ideal in ceea ce priveste volumetria faciala, fie ca este vorba despre refacerea volumului pierdut odata cu inaintarea in varsta, fie ca va doriti un aspect mai plin si mai atragator.

INDICATII

  • buze: mărirea buzelor prin creșterea volumului pierdut prin procesul de îmbătrânire sau conturarea unor buze mai voluptoase;
  • ridurile naso-labiale (ridurile de zâmbet): liniile care se conturează de la marginile nasului până la colțurile buzei superioare;
  • pomeții: conturarea unor pometi mai bine definiti sau refacerea volumului feței care a fost pierdut în urma procesului de îmbătrânire;
  • bărbia: refacerea conturului și creșterea definiției și fermității ei.
  • -liniile marionetă” – prezente sub colțurile gurii;
  • ridurile glabelare sau de încruntare – tratarea ridurilor și a liniilor aflate între sprâncene ce persista si dupa injectarea de toxina botulinica

CE VARIANTE DE FILLERE SE RECOMANDA?

Există o gama larga de fillere folosite in volumetria faciala, principalele diferențe dintre ele fiind legate de consistenta, durabilitatea rezultatelor obținute și de senzația resimțită in zonele injectate, iar dr. Adrian Racu lucreaza doar cu branduri de top cum sunt Juvederm(gama VYCROSS) si Teosyal(gama RHA) si este in masura sa va recomande cel mai potrivit tip de filler care sa se muleze dorintelor dumneavoastra.

CUM SUNT REALIZATE PROCEDURILE?

Injectarea se realizeaza folosind un ac foarte fin normal sau tip canula, iar in prealabil este aplicata crema anestezica sau anestezie intraorala(in cazul augmentarii buzelor) pentru minimizarea efectelor neplacute ale intepaturilor.

REZULTATELE

Sunt vizibile imediat si se mentin pâna la 9 – 12 luni, in functie de tipul de produsul folosit, de zona injectata si de metabolismul fiecarei persoane, insa dr. Racu recomanda sa refaceti procedura inainte ca efectul acidului sa dispara in totalitate pentru mentinerea constanta a rezultatelor.

Contactează-ne

+40 761 133 331

TRIMITE UN EMAIL LA

contact@doctor-racu.ro