Liftingul buzei superioare (Mărirea permanentă)

Liftingul buzei superioare, procedura cunoscuta si sub denumirea de „bullhorn lip lifting” este o procedură revolutionara prin care buza superioara poate fi marita cu ajutorul unei intervenții chirurgicale relativ simple.

Spre deosebire de soluțiile noninvazive (de exemplu, acidul hialuronic injectat în buze), această soluție este una permanentă.

Liftingul buzei superioare se recomandă persoanelor:

  • care prezinta o lungime (inaltime) excesiva a buzei superioara in raport cu etajul inferior al fetei;
  • care prezinta buze superioare excesiv de lungi care acopera dintii in timpul animatiei faciale, cum ar fi zambetul;
  • cărora li s-a micșorat rosul buzei din cauza înaintării în vârstă;
  • cărora colțurile buzelor se îndreaptă în mod natural în jos, dand un aspect de crispare permanenta.

Consultul preoperator

Consultatia preoperatorie este esentiala, astfel, in timpul intalnirii vom analiza daca aceasta interventie este cea mai potrivita pentru nevoile si fizionomia dumneavoastra și vom alege metoda ideala pentru cel mai bun rezultat.

Uneori, pentru a obtine rezultatul dorit este indicat ca liftingul buzei sa fie completat cu o procedura noninvaziva, insa de cele mai multe ori, interventia singura este suficienta.

Procedura chirurgicala

  • durata medie a interventiei chirurgicale este de 30 de minute;
  • se realizeaza cu anestezie locala simpla;
  • incizie standard in jurul bazei nasului conform masuratorilor si desenelor preoperatorii;
  • este redus excesul buzei superioare prin indepartarea unui benzi de 5-8mm de piele care are forma unor coarne de taur – bullhorn – situate in partea superioara a buzei(sub nas);
  • inchiderea atenta a plagii cu o tehnica atraumatica, cicatricea fiind camuflata de reliefurile naturale ale bazei nasului.

Rezultatele liftingului buzei superioare (liplift)

În urma intervenției, zona va fi inflamată, și veti simți o senzație moderată de disconfort in primele 48h care poate fi controlata cu comprese reci si cu ajutorul medicatiei antialgice prescrise.

Suturile vor fi extrase la aproximativ 5zile, iar activitățile cotidiene pot continua.

În primele 7-10 zile este indicata o dietă bazată pe mâncăruri ușor de masticat, pentru a nu supune la prea multa tensiune buza superioară si, implicit, plaga chirurgicala. 

Rezultatele se vor vedea imediat si vor fi permanente, astfel se remarca ingrosarea buzei datorata eversiei acesteia și un contur mai bun al arcului lui Cupidon (marginea superioara a zonei centrale a buzei).

Before & After

Contactează-ne

0769 89 58 90

TRIMITE UN EMAIL LA

contact@doctor-racu.ro