CÂND POT APELA LA PROCEDURA DE LIFTING FACIAL?

Liftingul facial este procedura chirurgicală care tratează laxitatea pielii și a țesuturilor moi ale feței. Odată cu scăderea naturală a producției de colagen, pe măsură ce înaintarea în vârstă are loc, pielea și musculatura facială se pot relaxa și iși pierd structura de susținere. Acest lucru cauzează adesea pierderea de volum în 1/3 medie a feței, coborârea obrajilor și aprofundarea pliurilor naturale.

Intervenția de adresează atât femeilor cât și bărbaților, iar Dr. Adrian Racu obține rezultate optime pentru fiecare pacient, ținând cont de obiectivele individuale și anatomia facială.

Candidatul ideal pentru această procedură este un pacient sănătos, are vârsta cuprinsă între 40-70 de ani și prezintă laxitate facială moderată până la severă în zona inferioară a feței și gâtului.

CE TIP DE LIFTING MI SE POTRIVEȘTE?

În funcție de gradul de laxitate prezent dar și de zonele afectate, procedura aleasă poate fi:

Lifting facial complet – reprezintă procedura standard de lifting facial, ce constă în repoziționarea musculaturii feței și gâtului și îndepărtarea excesului tegumentar, cu redefinirea liniei mandibulare și obținerea unui aspect mai tânăr la nivelul gâtului și etajului inferior al feței.

MACS lift – reprezintă o abordare excelentă pentru pacientul tânăr și presupune o variantă mai puțin extinsă a liftingului clasic, printr-o tehnică cu cicatrice scurtă, ce se adresează modificărilor mai puțin pronunțate de la nivelul feței cu beneficiul unei recuperări mai rapide.

BENEFICII

Procedura de lifting facial poate da timpul înapoi, ajutându-vă să obțineți un aspect mai tânăr și mai odihnit și contururi redefinite. Urmând un stil de viață sănătos, limitând expunerea la soare și fumatul, puteți obține rezultate durabile în timp fără necesitatea unei alte intervenții.


RECUPERARE?

În funcție de tehnica abordată și de procedurile asociate, în timpul perioadei de recuperare pot apărea vânătăi, edem moderat, amorțeală la nivelul zonei de incizie și senzație de tensiune. Majoritatea semnelor și simptomelor se ameliorează în câteva zile, cu posibilitatea reîntoarcerii la locul de muncă după 2 săptămâni.


ASOCIEREA PROCEDURILOR COMPLEMENTARE

Adresându-se modificărilor de la nivelul etajului mijlociu și inferior al feței, liftingul facial poate fi asociat cu alte proceduri de rejuvenare, atât chirurgicale cât și minim invazive: liftingul de sprâncene, blefaroplastia, lipofilling facial sau botox.

Contactează-ne

0769 89 58 90

TRIMITE UN EMAIL LA

contact@doctor-racu.ro