Liftingul de coapse are ca scop îndepărtarea excesului de piele și de țesut adipos de la nivelul coapselor și feselor pentru un aspect mai ferm și zone mai conturate.
Aceasta interventie corecteaza modificarile rezultate în urma sarcinii, a pierderii în greutate sau a procesului natural de îmbătrânire, ce duc la pierderea naturală a formei.

Chirurgia estetica isi demonstreaza eficienta in momentul in care dieta si exercitiile fizice nu au rezultatele scontate in privinta lipsei de fermitate a pielii de la nivelul coapselor sau a depozitelor de grasime ce nu disper indiferent de metoda folosita. Astfel prin intermediul procedurilor de liposuctie pentru conturarea formei coapselor sau a liftingului de coapse in cazul excesului de piele post scadere in greutate sau a inaintarii in varsta se pot obtine rezultatele mult dorite.
Pentru a stabili cu certitudine care dintre aceste proceduri va este potrivita, va astept la o consultatie gratuita in cadrul careia vom discuta pe larg despre fiecare procedura in parte.

Cine este un candidat potrivit pentru liftingul de coapse?

Dupa pierderi masive in greutate, pielea in exces isi pierde fermitatea si poate atarna la nivelul zonei interne a coapselor. De asemena in procesul de îmbătrânire este afectata elasticitatatea pielii care devine flasca, avand aspect inestetic.
In ambele situatii este necesară interventia de lifting al coapselor pentru indepartarea pielii in exces si redarea fermitatii coapselor.

Exista o alta categorie de paciente care doresc reducerea depozitelor de grăsime de la nivelul coapselor, acestea pot beneficia de liposuctie simpla sau dublata cu procedura de lifting al coapselor pentru eliminarea excesului de piele rezultat in urma liposuctiei, aceasta abordare ducand la obtinerea celui mai bun rezultat.

De asemenea,putem vorbi despre combinarea unei serii de proceduri pentru conturarea diferitelor zone ale corpului care pot fi asociate cu liftingul de coapse, pentru obtinerea unui rezultat armonios.
In cadrul consultatiei imi veti transmite obiectivele estetice ale dumneavoastra, voi face masuratori si vom alege impreuna un plan de tratament optim pe baza preocuparilor dvs.

Cum se efectuează interventia de lifting al coapselor?

Interventia chirurgicala poate fi efectuată în două moduri, în funcție de complexitatea problemelor dumneavoastra.
– Dacă gradul de laxitate a pielii este ușor până la moderat, o excizie transversală a pielii – care lasă cicatricea finală în interiorul pliului inghinal ce poate fi mascata foarte usor de linia slipului.

– Atunci când laxitatea pielii este excesivă (adesea la pacienții cu pierdere în greutate masivă sau in cazul bypass-ului gastric), o excizie a pielii orientată vertical va oferi un rezultat mai bun, incizia intinzandu-se fe fata interna a coapsei până la nivelul genunchiului.

Procedura de lifting al coapselor este realizata sub anestezie generală și poate necesita o spitaizare peste noapte, în funcție de complexitatea procedurii.

Recuperarea post procedura

Imediat după operație, veti purta un corset elastic ce va avea rolul de a reduce edemul postchirurgical dar si pentru a facilita conformarea coapselor la noul contur.

Puteti resimti disconfort pana la usoara durere, insa prin medicatia analgezica prescrisa aceste simptome vor fi tinute sub control.
În primele zile se recomanda odihna, iar miscarile ușoare ( plimbari scurte, stat în picioare, etc.)se pot relua imediat, acest lucru ajutand la promovarea fluxului de sânge, prevenind coagularea sângelui și oboseala musculară.
După aproximativ două săptămâni, ar trebui să fiți capabil să efectuați exerciții ușoare și să vă întoarceți complet la activitatile cotidiene.
Edemul se va remite treptat pe măsură ce recuperarea progresează, în general la aproximativ o lună acesta va fi retras complet.
Cicatricile postoperatorii pot fi rosii in primele luni postoperator, dupa care tind sa se estompeze, capatand caracteristicile pielii din jur.

Costuri

Contactează-ne

+40 761 133 331

TRIMITE UN EMAIL LA

contact@doctor-racu.ro