Despre Dr. Adrian Racu

Dr. Adrian Racu este medic specialist Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Estetică, absolvind cursurile Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

 

În urma examenului național de rezidențiat, dr. Racu a ales să se specializeze în Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Estetică, având cel mai mare punctaj din cadrul acestei specialități.

În timpul programului de rezidențiat, s-a perfecționat alături de profesioniști de top din domeniu, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București– una dintre cele mai prestigioase clinici de specialitate din țară, dar și în centre universitare precum Spitalul Universitar de Urgență Elias și Spitalul Universitar de Urgență Floreasca.

În domeniul privat, dr. Adrian Racu colaboreaza cu cele mai bine cotate clinici din București. Acest lucru a reprezentat posibilitatea specializării în realizarea intervențiilor estetice, împreună cu cei mai cunoscuți chirurgi esteticieni din România, participând alături de aceștia la o mare varietate de intervenții chirurgicale de remodelare a feței și a corpului.

Datorită permanentei preocupări pentru perfecționare, dr. Racu a participat la numeroase stagii și congrese naționale și internaționale de specialitate, fiind la curent cu toate noutațile care apar în domeniu atât în sfera chirurgiei estetice cât și a procedurilor non-chirurgicale.

În prezent, dr. Racu a ales să își concentreze activitatea profesională în mediul privat, unde realizează operații estetice cu rezultate excelente. Experiența acumulată pe parcursul perioadei de pregătire se reflectă în varietatea de proceduri pe care le realizează și a tehnicilor pe care le-a perfecționat și pe care le utilizează.

Prin folosirea exclusivă a produselor de înaltă calitate, aprobate FDA, utilizarea aparaturii de ultimă generație și a tehnicilor chirurgicale moderne, dr. Adrian Racu pune siguranța și satisfacția pacienților săi pe primul loc, reușind să obțină cele mai bune rezultate pe baza dorințelor și nevoilor individuale ale acestora.