În urma sarcinii, o parte din femei par să regăsească corpul de dinainte cu multă ușurință, însă pentru multe alte femei acest lucru reprezintă o problemă reală cu care se confruntă, iar cand dieta si exercitiile fizice nu mai au efect, aceste schimbari isi pot lasa amprenta asupra imaginii si increderii in sine.

Problemele care apar în urma sarcinii sunt de obicei o creștere în greutate, vergeturi, sâni lăsați, pierderea tonusului muscular și multe altele.

Chirurgia postnatala insumeaza o serie de operatii adaptate fiecarei femei ce se combina in vederea obtinerii unor rezultate cu adevarat spectaculoase, acestea pot fi realizate gradual in cadrul mai multor interventii sau acolo unde complexitatea procedurilor permite intr-o singura interventie:

Liftingul sanilor – dupa sarcina si alaptare este normal ca sanii sa-si piarda fermitatea, capatand aspectul de san lasat. Prin interventia de ridicare/lifting al sanilor, acestia vor fi ridicati in pozitia corecta iar excesul de piele va disparea.

Marirea sanilor – are invedere redarea conturului si a formei pline a sanilor care si-au pierdut volumul.

Abdominoplastia – in timpul sarcinii, musculatura abdominala este intinsa si poate aparea diastazisului abdominal ce duce la o elasticitate redusa a pielii ce nu poate fi recuperata prin exercitii fizice. Prin aceasta interventie, muschii abdominali sunt readusi in pozitia de dinaintea sarcinii iar excesul de piele este inlaturat.

Liposuctia – daca in urma exercitiilor fizice si a dietei inca exista depozite cu grasime ce nu dispar, de obicei la nivelul bratelor, coapselor, abdomenului, aripioarelor(flancuri) – este momentul oportun sa apelati cu incredere la aceasta interventie chirurgicala pentru a scapa de ele.

Lifting intern de coapse si brate ­– are ca scop redarea fermitatii si supletii coapselor si a bratelor prin indepartarea depozitelor de grasime care nu dispar prin sport si dieta si a excesului de piele laxa ce formeaza numeroase pliuri inestetice.

Lifting de fese – are in vedere ridicarea și reconturarea aspectul căzut al feselor ce si-au pierdut volumul. Aceasta interventie poate fi combinata cu liftingul de fese brazilian pentru un rezultat spectaculos prin injectare de grasime la acest nivel.

PENTRU CINE ESTE RECOMANDATĂ OPERAȚIA ESTETICĂ POSTNATALĂ?

Dacă vă confruntați cu oricare dintre problemele următoare și doriți să vă recăpătați silueta de dinainte de sarcină, vă pot consilia în privința pașilor de urmat pentru un rezultat cat mai apropiat de cel ideal:

  • sâni care și-au pierdut fermitatea, volumul şi forma;
  • exces de piele în zona abdominală, a trunchiului si a membrelor;
  • prezența țesutului adipos localizat în anumite regiuni care persistă și nu răspunde la dietă și exerciții fizice.

Candidata ideală pentru care “Operația Estetică Postnatală” se pretează este o femeie sănătoasă, de orice vârstă, care a încetat alăptarea și nu doreste sa mai aiba alte nasteri.

În eventualitate unei viitoare sarcini, cel mai bine este să amânați efectuarea procedurii, pentru a avea cele mai bune rezultate și pentru durabilitatea acestora în timp.

CAT COSTA OPERATIA DE ESTETICA POSTNATALA?

Pretul unei operatii de estetica postnatala variaza in functie de particularitatile fiecareia, de complexitatea si de numarul de proceduri realizate in cadrul unei singure interventii. Din cauza mixului de proceduri posibile limitele pretului difera mult. Pentru a vedea pretul pentru fiecare interventie vizitati sectiunea Costuri

Pentru un pret exact precum si pentru mai multe informatii despre aceasta interventie va astept la o consultatie.

Contactează-ne

+40 761 133 331

TRIMITE UN EMAIL LA

contact@doctor-racu.ro