CE ESTE ACIDUL HIALURONIC SI CUM ACTIONEAZA?

Acidul hialuronic(HA) este o componenta existenta in mod natural in tesutul conjunctiv din organimul uman, inclusiv la nivelul dermului . Este o componenta importanta a pielii elastice si suple cu aspect tineresc.

HA hidrateaza pielea si mucoasele prin pastrarea apei, creand astfel volum si asigurand un aspect moale si plin al fetei, de asemenea acidul hialuronic actioneaza ca o perna care reduce deteriorarea pielii.

Acidul hialuronic este ideal in ceea ce priveste volumetria faciala, fie ca este vorba despre refacerea volumului pierdut odata cu inaintarea in varsta, fie ca va doriti un aspect mai plin si mai atragator.

INDICATII

  • augmentarea buzelor
  • remodelarea conturului facial(pometi, linia mandibulara-jaw line, menton)
  • umplerea ridurilor nazo-geniene si periorale
  • umplerea cearcanelor

CE VARIANTE DE FILLERE SE RECOMANDA?

Există o gama larga de fillere folosite in volumetria faciala, principalele diferențe dintre ele fiind legate de consistenta, durabilitatea rezultatelor obținute și de senzația resimțită in zonele injectate, iar dr. Adrian Racu lucreaza doar cu branduri de top cum sunt Juvederm(gama VYCROSS) si Teosyal(gama RHA) si este in masura sa va recomande cel mai potrivit tip de filler care sa se muleze dorintelor dumneavoastra.

CUM ESTE REALIZATA PROCEDURA?

Injectarea se realizeaza folosind un ac foarte fin normal sau tip canula, iar in prealabil este aplicata crema anestezica sau anestezie intraorala( in cazul augmentarii buzelor) pentru minimizarea efectelor neplacute ale intepaturilor.

Rezultatele se mentin pâna la 6 – 18 luni, in functie de tipul de acid hialuronic si de metabolismul fiecarei persoane, insa dr. Racu recomanda sa refaceti procedura inainte ca efectul acidului sa dispara in totalitate pentru mentinerea constanta a rezultatelor

Contactează-ne

+40 761 133 331

TRIMITE UN EMAIL LA

contact@doctor-racu.ro